Traineeships

Een van de doelstellingen van AdVinci is mensen met een goede opleiding en motivatie helpen om de juiste werkervaring op te doen binnen de lokale overheid. Middels een specifiek traineeship kan de trainee binnen enkele maanden worden opgeleid tot een ervaren medewerker. AdVinci zorgt voor een interessant aanbod en maatwerk voor beide partijen.

 

Ben jij net afgestudeerd in een relevante juridische  richting of een opleiding op gebied van RO / Milieu / Bouwen / Civiele Techniek / Monumentenzorg en zoek je werkervaring bij een gemeente of provincie? Mail dan uw cv met motivatie naar g.beunk@advinci.nl.

Het kantoor van AdVinci is gevestigd in Almelo, maar we hebben veel opdrachtgevers in het midden van het land. Sollicitanten uit alle provincies zijn dan ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Of heb je namens een gemeente interesse in kandidaten voor een traineeship? In de bijlage (pdf) TRAINEESHIP VIA ADVINCI lees je meer over onze werkwijze. Neem gerust contact op met Gerrit Beunk: 06-55842872 / g.beunk@advinci.nl voor meer informatie.