Trainee-planjuristen gezocht in het midden van het land

Geplaatst op | Categorie Nieuws, Vacatures.

 

Wij zoeken voor een opdrachtgever in midden Nederland drie traineekandidaten met een afgeronde Master rechten, in de richting Publiekrecht / Staats- en Bestuursrecht;  het liefst met het mastervak Recht van de Ruimtelijke Ordening. Je gaat werken voor een dynamische gemeente als jurist en biedt belangrijke ondersteuning aan de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Enige werk-, stage- of afstudeerervaring bij een gemeente is een pré.

In het traineeship leer je vaardigheden die bij een ervaren planjurist horen, zoals: Het opstellen van bestemmingsplannen, het in procedure brengen van bestemmingsplannen, mogelijk het behandelen van verzoeken om voorlopige voorziening en beroep, inclusief vertegenwoordiging bij Rechtbank en Raad van State, etc.

AdVinci biedt hierbij DE opstap naar werken bij de overheid, een afwisselende baan met uitdagende projecten, intervisie met vakgenoten, een startsalaris met goede doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstuitkering. 

 

Direct solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Mail je recente CV en motivatie naar g.beunk@advinci.nl

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met:
Gerrit Beunk, tel. 06 558 428 72 of per mail g.beunk@AdVinci.nl
Per reguliere post reageren kan vanzelfsprekend ook.