Project Grave

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

Gemeente Grave                                                              WGVG_groen

 

 

 

 

Informatieavond Energiebesparing Monumenten

De gemeente Grave houdt donderdagavond 3 maart een informatieavond voor monumenteneigenaren die energie willen besparen. De bezoekers krijgen informatie over de mogelijkheden, wat wel en niet mag en kan. Ook stelt de gemeente Grave aan de eerste 15 deelnemers een tegemoetkoming beschikbaar voor het laten uitvoeren van een energiescan.

Energiebesparende maatregelen zijn vaak niet zo eenvoudig te nemen in een monument. U bent gebonden aan allerlei regels, u mag immers niet zo maar uw woning verbouwen. Toch zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om ook uw monument energiezuiniger en comfortabeler te renoveren.

Tijdens deze informatieavond krijgt u te horen wat er zoal mogelijk is op het gebied van energiebesparing en waar je allemaal op moet letten als eigenaar van een monument. Er bestaan energiescans die speciaal opgezet zijn voor een monument.

De gemeente Grave stelt de eerste 15 deelnemers  die een dergelijke scan willen laten uitvoeren een bijdrage beschikbaar van € 100,-. Ook wordt  een presentatie gegeven door een bedrijf dat gespecialiseerd is in heel dun dubbel glas, energiezuinig en uitermate geschikt voor een monument!

De informatieavond is op donderdag 3 maart in de raadzaal van het gemeentehuis en start om 19:15. Aanmelden kan via info@grave.nl.

Wilt u een energiescan laten uitvoeren, inclusief thermografische foto’s? Meldt u zich dan hier aan.