Juridisch planologisch medewerkers (junior) gezocht voor een fantastische werkplek in regio Amsterdam

Geplaatst op | Categorie Nieuws, Vacatures.

Op korte termijn gevraagd!

Wij zoeken voor een opdrachtgever in regio Amsterdam meerdere junior medewerkers met een afgeronde Master rechten, in de richting Publiekrecht / Staats- en Bestuursrecht; met verdieping richting Omgevingsrecht / waterrecht / mileurecht. Je gaat werken voor een dynamische gemeente als jurist en biedt belangrijke ondersteuning aan de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Enige werk-, stage- of afstudeerervaring bij een gemeente is een pré.

Je gaat bij een bewogen afdeling werken, waar de ruimtelijke opgaven van klein tot groot beoordeeld en opgesteld worden. Het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen, het in procedure brengen van bestemmingsplannen, mogelijk het behandelen van verzoeken om voorlopige voorziening en beroep, inclusief vertegenwoordiging bij Rechtbank en Raad van State, etc. Je werkt nauw samen met senior-juristen.

AdVinci biedt hierbij DE opstap naar werken bij de overheid, een afwisselende baan met uitdagende projecten, intervisie met vakgenoten, een startsalaris met goede doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstuitkering. 

Direct solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Mail je recente CV en motivatie voor 29 juni naar g.beunk@advinci.nl

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met:
Gerrit Beunk, tel. 06 558 428 72 of per mail g.beunk@AdVinci.nl
Per reguliere post reageren kan vanzelfsprekend ook