Junior Trainee/Medewerker Uitgifte Gronden

Geplaatst op | Categorie Nieuws, Vacatures.

 

Ben jij op zoek naar een veelbelovende start van jouw carrière en wil jij je graag ontwikkelen als een professional binnen een gemeente? Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan en een begeleidende rol aan te nemen bij het verkoop van percelen? Ben jij een kei in het opstellen en afwikkelen van overeenkomsten? Ben jij communicatief zeer vaardig, houd je van samenwerken, plannen, organiseren en netwerken? Werk jij resultaatgericht en neem jij graag initiatief? Zoek niet verder! Wij bieden een werkplek waarbij jij je in korte tijd ontwikkelt tot een professional in dit vakgebied!

 

Het traineeship

Voor een gemeente in regio Midden Nederland zijn wij op zoek naar een Junior Trainee/Medewerker Uitgifte Gronden. Binnen deze gemeente wordt de gebiedsinrichting geheel aan het eigen initiatief over gelaten. Dat houdt in dat iedereen op elke plek een kavel mag uitzoeken. Behalve een overzichtelijk aantal spelregels zijn er geen beperkingen wat betreft functies en kavelgrootte. Dat is uniek in Nederland. Echter moet dit allemaal zelf gerealiseerd worden. Dit alles wordt gefaciliteerd door een projectorganisatie van de gemeente. Jij bent degene die een grote bijdrage gaat leveren aan dit project.

 

AdVinci biedt;

Een leerplek bij een gemeente, waarbij onderstaande taken uitgevoerd worden onder begeleiding van een senior medewerker uitgifte gronden.

 

Het takenpakket van de medewerker Uitgifte Gronden bestaat uit:

  • Begeleiding verkoop percelen

o Opstellen koopovereenkomsten

o Afstemming met verkopende partij, kopende partij en notaris

o Controle conceptakte en financiële afwikkeling

  • Juridische advisering

 

AdVinci vraagt;

  • Kennis van het opstellen van Koopovereenkomsten
  • Afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Juridisch en/of Vastgoed
  • Competenties:

o Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig

o Zorgvuldigheid

o Stressbestendigheid

o Plannen en organiseren

o Resultaatgericht

 

Direct solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe jij aan het profiel? Reageer dan direct! Mail jouw recente CV en motivatie naar g.beunk@advinci.nl

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met:

Gerrit Beunk, tel. 06 558 428 72 of per mail g.beunk@AdVinci.nl

Per reguliere post reageren kan vanzelfsprekend ook.