Toonaangevend in kwaliteit en persoonlijkheid

Wij zijn een middelgroot kantoor, toonaangevend in de publieke dienstverlening door het hele land. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van ons werk als voor onze efficiënte werkwijze. Professionaliteit gaat bij ons gepaard met betrokkenheid en een daadkrachtige aanpak.

AdVinci heeft een hecht team van adviseurs met passie voor de fysieke leefomgeving. Wij hebben een open cultuur en een werkomgeving waarbij talent en ambitie wordt gestimuleerd. Actieve interne kennisuitwisseling met collega’s onderscheidt ons van andere kantoren. Niet onbelangrijk: werk en privé zijn bij ons goed in balans.

Onze filosofie op werving van nieuw personeel is helder: wij streven naar een groei in kwaliteit in plaats van toename van het aantal adviseurs.

Voortdurend zijn wij op zoek naar mensen met talent, die uitgedaagd worden door onze manier van werken. Mensen, die zich herkennen in ons DNA, praktisch zijn ingesteld en goed kunnen schakelen tussen teamwork en zelfstandigheid.

Bent u de interim adviseur, die in staat is onze opdrachtgevers blijvend resultaat te bieden? Dan nodigen wij u van harte uit om bij ons te solliciteren. Wij behandelen uw sollicitatie snel, zorgvuldig en vertrouwelijk.

Bekijk hier een overzicht van de huidige vacatures.

 

Zelfstandig en werken voor AdVinci?

AdVinci staat voor dienstverlening waarbij ook zelfstandigen een plek hebben. Voor ons telt dat de beste adviseur aan de juiste opdrachtgever wordt verbonden. Wij werken in onze dienstverlening dan ook met een netwerk van zelfstandigen, die conform ons DNA, worden ingezet op diverse projecten.

U maakt deel uit van AdVinci en vertegenwoordigt ons bedrijf. U zult worden betrokken bij onze kennisdagen, cursussen en informele groepsactiviteiten. Wij hechten er daarom waarde aan dat u, naast een relevante inhoudelijke achtergrond, ook qua persoonlijkheid past binnen ons bedrijf.

Graag komen wij in contact met zelfstandigen die voldoen aan het volgend profiel:

  • Werkzaam als freelancer of ZZP’er
  • Een relevante HBO of WO opleidingsachtergrond (bouwkunde, planologie, rechten of bestuurskunde)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan bij de lokale overheid
  • Een professionele, sensitieve en dienstverlenende instelling
  • In staat om ons DNA te vertegenwoordigen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Heeft u als zelfstandige belangstelling om u te verbinden aan ons netwerk en herkent u zich in bovenstaand profiel, dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismaking.

Graag ontvangen wij van u een korte motivatie, VAR-verklaring, kopie paspoort en actueel CV. Deze kunt u bij voorkeur verzenden per mail naar g.beunk@AdVinci.nl of per post.