Het AdVinci DNA

Onze missie is het structureel verbeteren van lokale overheden. Wij delen onze kennis met u en verankeren deze in uw organisatie. Wij zorgen voor een slagvaardige opdrachtgever door efficiënt problemen op te lossen. Uw organisatie staat er daardoor sterker voor en is blijvend verbeterd.

Hoe we dat doen? Door het bieden van slimme en creatieve oplossingen gecombineerd met een proactieve houding. Door effectief en nauw met u samen te werken. Door de juiste verbinding te leggen tussen uw behoefte en onze adviseur. Dat is waar het om gaat. Die manier van werken zit in ons DNA.

Bouwen aan partnerschap met maximale impact

Wij hebben een heldere visie op dienstverlening. Onze klantrelatie wordt gekenmerkt door openheid, integriteit en een persoonlijke benadering. Geen korte termijnrelatie maar een duurzame band met onze opdrachtgevers. Met als streven maximale impact en blijvend resultaat. We hechten daarom veel waarde aan transparantie, duidelijkheid en betrouwbaarheid: transparantie in prijs, duidelijkheid in onze werkwijze en betrouwbaarheid in de manier waarop we met elkaar omgaan.

De bekende “Da Vinci brug” als inspiratie

Ons logo weerspiegelt de 5 speerpunten van ons DNA : daadkracht, partnerschap, kennis, eigenzinnigheid en betrouwbaarheid. AdVinci is afgeleid van de naam van Leonardo da Vinci. De nalatenschap van Leonardo da Vinci inspireert ons. De letters Ad in onze naam zijn een ‘woordspeling’ en staan voor Advies, speerpunt in onze dienstverlening.

Leonardo da Vinci, in zijn tijd controversieel, was bijzonder vooruitstrevend en veel van zijn ontwerpen werden voor onmogelijk gehouden. Zo ook zijn 240 meter lange boogbrug zonder pijlers (zie afbeelding en schaalmodel). Deze brug hebben wij als logo gekozen omdat dit precies aansluit op onze stijl van werken: met daadkracht en eigenzinnigheid zoeken naar moderne oplossingen, die bestand zijn tegen de tand des tijds. Net zoals de voornoemde brug van Da Vinci. Deze is uiteindelijk gerealiseerd in 2001 in Noorwegen.

Klik hier voor meer informatie over dit inspirerende project.