Johnnies traineeship: 3 vliegen in een klap

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

Ik interviewde Johnnie. Hij doorliep een traineeship in het vakgebied Duurzaamheid en Afval bij gemeente Staphorst. Hij was daarbij ondersteunend aan de beleidsmedewerker en kon binnen korte tijd veel taken zelf oppakken. Het was een zeer veelzijdig traineeship met hoge werkdruk, waardoor Johnnie een bult aan ervaring heeft opgedaan. Van beleid uitvoeren, in projectteams werken,… Meer »

Project Grave

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

                                                                       Informatieavond Energiebesparing Monumenten De gemeente Grave houdt donderdagavond 3 maart een informatieavond voor monumenteneigenaren die energie willen besparen. De bezoekers… Meer »

Erfgoed Advies Collectief: Energiebesparing bij historische panden

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

Energiebesparing bij historische panden Een oudere woning brengt sfeer, trots en een verhaal met zich mee. We gebruiken ze, maar we moeten er voorzichtig mee om gaan. Ogenschijnlijk eenvoudige maatregelen kunnen bij historische constructies tot grote problemen leiden. Eigenaren blijven met vragen zitten over wensen en mogelijkheden in hun historische woning. AdVinci en Huis en… Meer »

2016

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

2016: Wij zijn er klaar voor AdVinci gaat met een flinke dosis ideeën en energie het nieuwe jaar in en wenst eenieder een fantastisch 2016 toe. We gaan voor een fijne samenwerking met onze klanten, (nieuwe) collega’s, trainees en de bedrijven. Deze winter nog zullen we eindelijk ons nieuwe Project ‘Energiebesparing bij historische panden’ (…..link… Meer »

We gaan samenwerken met Huis en Erfgoed Collectief in het project “Energiebesparing bij historische panden”

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

Vandaag, op de Dag van de duurzaamheid 2015, maken we onze samenwerking bekend! Huis en Erfgoed Collectief en AdVinci slaan de handen ineen om “Energiebesparing bij historische panden” leuker te maken. Samen met gemeenten gaan we informatiebijeenkomsten organiseren om u te informeren over dit thema, dat veel tegenstrijdigheden in zich lijkt te hebben. Huis en… Meer »

Afronding Energieloket Gemeente Staphorst

Geplaatst op | Categorie Actualiteiten, Nieuws, Projecten.

Project Energieloket Gemeente Staphorst Adviseurs: Tonny van der Cozijne / Denise Huntjens AdVinci heeft bij gemeente Staphorst het Energieloket opgezet en vervolgens inhoud gegeven aan diverse projecten.  In iedere gemeente in de provincie Overijssel werd in 2012 een Energieloket opgericht, om een impuls aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving te geven. Het loket draait sinds… Meer »

Opstellen van een Erfgoedagenda voor de gemeente Zutphen

Geplaatst op | Categorie Projecten.

Project Opstellen van een Erfgoedagenda voor de gemeente Zutphen. Adviseur: Denise Huntjens Probleemstelling De gemeente Zutphen had behoefte aan een instrument waarmee het bestaande beleid gevoerd kan worden in combinatie met nieuwe ontwikkelingen. Doel Het doel van de Erfgoedagenda is het bieden van een kapstok om bestaand beleid aan de actuele stand van zaken te… Meer »

Energieloket Gemeente Staphorst

Geplaatst op | Categorie Projecten.

Project Energieloket Gemeente Staphorst Adviseur: mr. Esther C. Eggink Probleemstelling De gemeentelijke organisatie heeft door verschillende ontwikkelingen geen energiebeleid. Gemeenten Dalfsen en Zwartewaterland hadden al wel een energieloket en vanwege de regionale samenwerking en vraag van provincie Overijssel wil gemeente Staphorst ook een energieloket opzetten. Doel Het energieloket is een vraagbaak 1e en 2e lijns,… Meer »

Interim teamcoördinator team Vergunningen gemeente Bergen (NH)

Geplaatst op | Categorie Projecten.

Project Interim teamcoördinator team Vergunningen gemeente Bergen (NH) Adviseur: Mark Konings Probleemstelling Vervanging van afwezige teamcoördinator. Daarnaast werd geconstateerd dat er geen goede samenwerking binnen het team en de afdeling aanwezig was. Teven ontbrak het aan ‘performance’ van het team Vergunningen. Doel Bewerkstelligen van directe leiding op het team Vergunningen. Integrale samenwerking binnen de afdeling… Meer »

Opstellen van een afdelingsplan en uitvoeringsprogramma’s voor de afdeling handhaving Bouwen, Milieu en Water voor het stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam. (december 2011 tot nu)

Geplaatst op | Categorie Projecten.

Project Opstellen van een afdelingsplan en uitvoeringsprogramma’s voor de afdeling handhaving Bouwen, Milieu en Water voor het stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam. (december 2011 tot nu) Adviseur: Dirk-Jan Lokhorst “Amsterdamse” vraag Wat is onze visie en welke doelen hebben we eigenlijk? Hoe vertaal ik (vastgestelde) prioriteiten in werkbare en haalbare plannen, taken en activiteiten?… Meer »

Medewerker vergunningen brandveilig gebruik (gebruiksvergunningen- en meldingen) bij Stadsdeel West Gemeente Amsterdam

Geplaatst op | Categorie Projecten.

Project Medewerker vergunningen brandveilig gebruik (gebruiksvergunningen- en meldingen) bij Stadsdeel West Gemeente Amsterdam. Opdracht Er is/was een achterstand met lopende (oude)aanvragen die vergund moeten/moesten worden. Opzet Bij vergunningen voor brandveilig gebruik kent men twee procedures; de gebruiksvergunning voor alle risicovolle gebouwen (o.a. hotels en kinderdagverblijven) en de gebruiksmelding voor minder risicovolle gebouwen. In eerste instantie… Meer »